Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Pluss Pluss kuratert av Ingeleiv Berstad
14, 15, 16 mai 2019

++ Grønlandsleiret 47a: Et rom for fremtidens kropper, potensielle måter å være og være sammen på. Det blir en kort prosess som krever spontanitet.

++ vil denne gangen invitere tre kunstnere / grupper av kunstnere til å ta over dette lokalet en dag hver. Vi inviterer deg derfor til å sende oss en søknad med ditt prosjekt for Grønlandsleiret 47a. Lokalet har tidligere rommet en blomsterbutikk, en kiosk, en frisør og Somatøs Samling – et kunstprosjekt av Ingeleiv Berstad & Pernille Holden. Det ligger i en travel gate omgitt av Grønland politistasjon, Grønland kirke og flere små butikker.

Vi inviterer deg til å forestille deg et performativt porøst rom hvor det er mulig å tenke, gjøre og fantasere rundt fremtidige kropper og potensielle former for å være og være sammen.

Vi ønsker velkommen ulike former og formater. Det kan være en forestilling, en konsert, en utstilling eller en installasjon. Du kan foreslå en helt ny ide som du vil eksperimentere med eller et eksisterende arbeid.

Du vil få lokalet til disposisjon for en dag til ditt prosjekt, og du kan organisere tiden som du selv ønsker: åpen dag, angitt tidspunkt for et bestemt arrangement eller flere etc. Vi oppfordrer folk som har interesse for dette spesielle stedet, plasseringen og nabolaget å søke. Du kan søke som en gruppe eller som en person.

Det er mulig å få noen dager i rommet til å jobbe før arrangementet. Arbeidsplanen legges i samarbeid med kunstnerne når programmet er satt. Rommet er 50 m2. Det er tomt. Vi kan hjelpe til med enkle tekniske behov. Det finnes et lite budsjett for materialkostnader og avgifter som vi vil dele mellom de tre gruppene når vi vet mer om behovene.

Send prosjektbeskrivelse til Ingeleiv Berstad – email: ingeleiv(a)gmail.com
Deadline: 26 april, 2019