Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Festivalen finner sted 7.-16. mars 2019 på Black Box teater og flere andre arenaer i Oslo. Vi har en rekke spennende navn på plakaten, fra både Norge og utlandet. Som frivillig hjelper du oss med små og store oppgaver som må til for at festivalen skal gå rundt. Du kommer tett på produksjoner og kunstnere, og får selvfølgelig sett forestillinger.

I år trenger vi frivillige til følgende roller:

  • Artistkontakt (eksterne forestillinger)

I tillegg til forestillingene som spilles på Black Box teater, skal vi også ha forestillinger eller installasjoner på andre steder i Oslo. Som artistkontakt er du bindeleddet mellom artistene og Black Box/visningsstedet. Du møter ensemblet på spillestedet, og følger dem opp underveis i oppholdet slik at de har alt de trenger.

  • Forestillingsassistent (eksterne forestillinger)

Til de eksterne forestillingene trenger vi frivillige som kan bidra med oppgaver som organisering, avvikling, publikumskontakt, informasjon, rigging, rydding, med mer.

  • Sjåfør

Sjåførene våre henter artistene på Gardermoen når de ankommer Oslo, og sørger for at de kommer seg trygt til hotellet/teateret. I tillegg kan andre sjåførbehov dukke opp underveis.

Som frivillig forventes det at du jobber minst 12 timer under festivalen.

I retur får du 3 fribilletter til valgfrie forestillinger og 2 billetter til vennepris. Du slipper også gratis inn på alle forestillinger som ikke blir utsolgt, dersom du møter opp i døra. I tillegg får du en god arbeidserfaring, samt muligheten til å møte andre teaterinteresserte. I etterkant av festivalen får du en attest som bevis på arbeidet du har gjort.

Påmelding i dette skjemaet

Dersom du lurer på noe, kan du sende en mail til frivillig (a) blackbox.no.