Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Kjære publikum, kunstnere og besøkende!
 
Black Box teater holder stengt og avlyser alle aktiviteter på huset frem til 4. mai for å hindre ytterligere spredning av koronaviruset. Dette inkluderer følgende arrangementer:

Oppdatering 27. mars:
– 20. april: Prosessvisningen Orfee Schuijt: Thing Power
– 28.–29. april: Forestillingen Ingrid Berger Myhre: In Other Words (Premiere)
 –
Billetter kjøpt til disse forestillingene refunderes, og vi kontakter alle som har kjøpt billett til disse arrangementene via e-post.
 
Avlysningene er basert på tiltakene knyttet til koronakrisen i Norge og i utlandet som forhindrer sceneprøver, reiser og offentlige samlinger. Kunstnerne og Black Box teater står overfor flere organisatoriske utfordringer på grunn av den nåværende, usikre situasjonen, og den globale uforutsigbarheten gjør det umulig for oss å ta imot kunstnerne og publikum på en trygg måte.
 –
Black Box teater er en organisasjon dedikert til å støtte, co-produsere og presentere det frie scenekunstfeltet, og vi erkjenner at kunstnere og frilansere på kulturfeltet er spesielt sårbare, både økonomisk og helsemessig, i denne situasjonen. Vi betaler økonomiske forpliktelser som allerede er lovet i forbindelse med de kansellerte engasjementene, og vi tilstreber å finne best mulige løsninger for alle. Våre tanker går også til alle frilansere hvis arbeid avhenger av aktivitetene ved teatret.
 
Norske myndigheter har implementert en tiltakspakke for å støtte scenekunstfeltet og frilansere. Mange kunstnere i mange land har ikke tilgang til denne typen støtte. Vi er solidariske og ansvarlige.
Vi jobber aktivt med å få vist de avlyste forestillingene ved en senere anledning, og holder en tett dialog med kunstnerne.
 –
Vi kommer tilbake med nærmere oppdateringer om det senere programmet i vår. Vi har alle et samfunnsansvar for å begrense omfanget og utviklingen av viruset, og vi ønsker å gjøre det som trengs for å bidra.
  –
Vi er veldig lei oss for ulempene dette medfører for både kunstnerne og publikum. Inntil vi møtes på Black Box teater igjen, håper vi at dere har glede av å samles virtuelt på nett, og av alternative måter å dele og oppleve kunst og kultur på.
 –
Vi håper alle dere, og deres nære og kjære, er friske og ved godt mot – og at dere holder dere hjemme!
 –
Ta vare på hverandre! <3