Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Susie Wang

Burnt Toast

12. feb. – 16. feb. 2020
19. feb. – 21. feb. 2020

Ut fra oppskriften “Take a happy place and take the happy out of it” har Susie Wang nå laget tredje og siste del av sin horrortrilogi om menneskenaturen. I trilogien inngår også The Hum (2017) og Mumiebrun (2018). Sistnevnte fikk Kritikerprisen for teater i 2018/19.

“Vi befinner oss i utkanten av samtida, en dement og evigung tilstand der fortida er glemt og framtida er farlig. Uten minne og fulle av begjær, lar vi miljøet runke arven slik arven liker det best: primitivt. Vi kommer hele tida, men har ingen steder å gå.”

Susie Wang har i løpet av kort tid etablert seg som et av Norges mest markante teaterkompanier. De kommer fra en performance-orientert scenekunst – blant annet i kunstnerkollektivet Baktruppen, som i sin tid herjet hemningsløst med teaterkonvensjoner og -tradisjoner. Nå har arbeidet tatt en dramatisk vending, og Susie Wang lager forestillende teater med flid i alle ledd. Eller som de selv sier: «Susie Wang er oppvokst med knust verdensbilde, men i stedet for å reflektere verden i fragmenter, har vi begynt å plukke opp bitene og sette dem sammen til teatrale forløp.»

“Gjennom innholdet i dialogene og små hendelser som utspiller seg, tyter det vanvittige fram. Og uten at det sies med et eneste ord, fester det seg en sterk fornemmelse av undergang pakket inn i hverdag.” – Klassekampen om The Hum

 

Konsept / Concept: Susie Wang. Tekst, regi / text, direction: Trine Falch. Scenografi / scenography: Bo Krister Wallström. Lys / light: Phillip Isaksen. Lyd, musikk / sound, music: Martin Langlie. SFX: Fanney Antonsdottir. Tekniker / technician: Kristjan Belgau. Skuespillere / actors: Mona Solhaug, Kim Atle Hansen, Julie Solberg. Støttet av / support by: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde. Co-produksjon / co-production: Black Box teater (Oslo).