Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Verk Produksjoner

Come As You Are

18. mars 2017

Utsolgt alle dager / Sold out. Oslo Internasjonale Teaterfestival

Atelier Nord, Olaf Ryes plass 2 16.03.2017 17:00

Atelier Nord, Olaf Ryes plass 2 17.03.2017 17:00

Atelier Nord, Olaf Ryes plass 2 18.03.2017 17:00

1 t. 30 min.

Come as you are er ikke bare inspirert av rockebandet Nirvana,

men også av et forord som forklarer hvordan filosofen Spinoza skal leses ved «å komme som du er». Med andre ord en åpen invitasjon til ikke å forstå alt, men gi deg hen, gå deg vill og finn en vei tilbake igjen.

Alt strippes ned til benet for å avsløre den ekspressive kraften av imitasjon og enkle bevegelser. Vi leter etter små øyeblikk av glede: gleden i repetisjon, gleden i mønstre, gleden i å finne sammenkoblinger og gleden i å imitere andre mennesker. Enkelt sagt et panorama av utilslørt glede.

Det er et ønske om å stille ut menneskelig adferd: leke, vise, skli, danse. Undersøke våre mangler, våre feil, vårt begjær og, ikke minst, vår kjærlighet.

Vi vil at situasjonen, kroppen i arbeid, ikke bare skal være en representasjon av en fortelling, men selve fortellingen.

– Verk Produksjoner

*Premiere

Verk Produksjoner er kjent for sin episke og vaudevilleaktige spillestil med satiriske og politiske undertoner som skifter mellom historiefortelling, skuespill og improvisasjon. Tilnærmingen har alltid vært å åpne opp for alle muligheter og blande ulike stiler som etablerer en sterk tilknytning med publikum og en sterk følelse av her og nå.

 

 

Vises på Atelier Nord

Av og med: Verk Produksjoner. Foto og video: Camilla Jensen. Støttet av: Kulturrådet og Dramatikkens Hus.

 

 

Ta meg tilbake til festivalprogrammet: her