Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Geumhyung Jeong (KW)

CPR Practice

26. mars –27. mars 2015

Oslo internasjonale teaterfestival NB! Utsolgt/Sold out

Scene 3 26.03.2015 19:00

Scene 3 27.03.2015 20:00

Forestillingen CPR Practice starter som en rekke henførte og intime øyeblikk, der utøveren ømt tilnærmer seg en gummidukke.

Når dukken tilsynelatende brått slutter å puste fanges publikum inn i en strøm av rastløse aktiviteter som hjertemassasje, munn-til-munn metoden og andre desperate forsøk på å få liv i dukken.

Geumhyung Jeong er en koreansk koreograf og danser. Arbeidene hennes utforsker forholdet mellom menneskekroppen og tingene som omgir den. Ved å bruke sin egen kropp vekker hun dagligdagse gjenstander til live, ofte på en urovekkende måte. Geumhyung Jeong har studert teater, dans og animasjonsfilm. De kritikerroste arbeidene hennes vises både i hjemlandet og i Europa. Jeong var nylig representert på New Museum-triennalen i New York, og ble trukket frem av pressen som en av de mest interessante kunstnerne der.

Koreograf/ regi /utøver: Geumhyung Jeong. Co-produsent: Spiel Art Festival Munich. Støttet av: Arts council Korea, Seoul, Foundation for Arts and Culture, Akademie Schloss Solitude.