Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Nela H. Kornetová / T.I.T.S. (CZ/NO/SE/DK)

MINE

15. nov. –18. nov. 2017

Lille Scene 15.11.2017 19:00

Lille Scene 16.11.2017 19:00

Lille Scene 17.11.2017 19:00

Lille Scene 18.11.2017 19:00

Menneskets trang til å tilegne seg ting – gjenstander, rom og andre mennesker – stikker dypt.

På instinktivt vis gjør en krav på en personlig sfære, identitet og eiendeler, og vokter dem mot antatte trusler. Begjæret etter «å ha», og den frustrerte lengselen etter det en «ikke har», kan påvirke hvordan virkeligheten oppfattes både individuelt og kollektivt. Med utgangspunkt i en personlig tilnærming som tar for seg hendelser og opplevelser i dagliglivet, utforsker Mine det menneskelige behovet for å eie.

I want you to feed my brain

I want you to sense what’s wrong

I want to be satisfied

I want you to turn me on

I want more

More

I want more

More

I want to own your soul

I want you to look at me

I want you to play the role

I want to make you unfree

I want more

Kunstnerkollektivet T.I.T.S. ble dannet av scenekunstnere utdannet fra Akademiet for Scenekunst og ledes av Nela H. Kornetová. T.I.T.S. arbeider med ikke-hierarkiske prosesser med utgangspunkt i utøverens fysikalitet og stemme, lyd, rom og lys. Ambisjonen er å skape stemningsfulle, auditive og visuelle uttrykk som er forankret i kroppen, og som omhandler temaer publikum kan forholde seg til på intuitivt vis. Mine er den fjerde produksjonen til T.I.T.S. og en undersøkelse av formspråket de kaller fysisk opera/ dansekonsert.

Idé og utøver: Nela H. Kornetová. Utøvere: Lærke Grøntved, Tobias Shaw Petersen, Josephine Kylén-Collins. Lyddesign: Björn Hansson. Scenografi, lys- og kostymedesign: Heidi Dalene. Co-produsert av: DansiT, Studio Alta, Scenkonst Gerlesborg, Blå Grotte, Kredance, Stanica Žilina-Záriečie, Black Box teater. Støttet av: Kulturrådet, Fond for Lyd og Bilde, Fond for utøvende kunstnere og Nordisk kulturkontakt.