Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert programinformasjon.

Christopher Brett Bailey (UK)

This Is How We Die

17. mars 2017

Oslo Internasjonale Teaterfestival

Store scene 17.03.2017 21:00

1 t. 10 min.

‘An absurd road movie of the soul cut with a razor wit and bubbling paranoia’ ★★★★ The Guardian

‘Blisteringly brilliant’ ★★★★ The Scotsman

★★★★★ Exeunt

‘a visceral, world-burning piece of theatre….a brutal, vital, incredible show’ Total Theatre

En motorstrøm og en collage av ord og historier med fortellinger om paranoia, ung kjærlighet og ekstrem vold. Fra Christopher Brett Baileys skrivebord får vi servert en odyssé av beksvart humor og marerittaktig prosa.

Som et ekko av Lenny Bruce, William Burroughs, beat poesi og B-filmer er This Is How We Die et perfekt stykke surrealistisk trash, en americana “deathtrip” og en svimlende eksorsisme for en verden som er overbevist om at den er døende.

Christopher Brett Bailey er en forfatter, utøver og regissør. Han er også komponist og musiker. Det prisbelønte showet This Is How We Die er et fyrverkeri av poesi, humor og historiefortelling satt inn i en overdådig lysdesign.

Vises kun en kveld!

Av og med: Christopher Brett Bailey. Lyddesign: George Percy og Christopher Brett Bailey. Musikere: George Percy, Alicia Jane Turner og Apollo. Dramaturg: Anne Rieger. Lysdesign: Sherry Coenen. Produksjons manager: Alex Fernandes. Produsert av: Beckie Darlington. På kommisjon fra: Ovalhouse. Støttet av: Arts Council England, the Basement, Cambridge Junction og Norwich Arts Centre.

 

Ta meg tilbake til festivalprogrammet: her